mandag 30. november 2009

Leiking i fjæra


Her er en jeg scrappet til en konkurranse på scrapping.no. Oppgaven var et innspirasjonsbilde som gikk i blått med snøfnugg på ... jeg valgte da å bruke blåfargen som innspirasjon.
Bildet av Mariell ble tatt på forsommeren i år ved hytta i Gjevika :)

torsdag 26. november 2009

Jule sjokkis


Scrapping the music har juleverksted i bloggen sin. Og jeg er ei skikkelig julekjærring, så storkoser meg med å dille litt nå i førjulstiden :)
Her har jeg pyntet en melkesjokolade.

søndag 22. november 2009

Liten prinsesse


Denne lagde jeg til oppgave 3 i scrappeduellen på scrapping.no, det var en skisse vi skulle følge.
Bildet ble tatt i sommer og er av lille prinsessa vår som sitter ute på trappa. Synes dette bildet er så skjønt!!

søndag 15. november 2009

Min lille Knerten


Her er en jeg lagde på Screppa treffet på fredag.
Bildet er av Aurora rett etter at vi hadde vært på hennes aller første kino-tur. I filmen gikk Lillebror støtt med Knerten innom genseren/jakka, så da måtte jo Aurora putte dokka si innenfor kjolen da vi kom hjem :) Jeg har derfro kaldt denne lo'en "Min lille Knerten"

lørdag 14. november 2009

Aurora 3 år


Dette var mitt bidrag til 2. runde i duellen på scrapping.no. Egentlig så ble jeg veldig fornøyd med min, men jeg får ikke til fine bilder av LO'ene mine nå med dette dunkle lyset som er ute. Det førte jo til at den ikke ble fin i det hele tatt, og fikk bare noen få stemmer.
Litt irriternede å ikke få til bilder av LO'ene, når andre sine bidrag er så lyse og pene :?

Så må jeg få si tusen takk for en flott scrappekveld til gjengen jeg var på treff med i går, jeg kosa meg masse!! Det kommer bilder av en LO eller to fra treffet etterhvert :)

mandag 9. november 2009

Vår lille hjerteknuser


Denne lo'en lagde jeg til en konkuranse på scrapping.no :)
Jeg fikk ikke til å fotografere denne fint (lyset var ikke med meg), så jeg endte med å scanne den ... det gjorde den ikke så veldig mye bedre. Men sendte den inn likevel ... gikk ikke så bra.

lørdag 7. november 2009

Sover du godt lille venn??


Da er det på tide at det blir lagt ut en lo i fra meg igjen også :) Det har gått litt i et i det siste med bassengtrening og sykehusturer osv. Lillegutt har i tillegg hatt innfluensa, stakkar, men er heldigvis ganske så bra nå.
Jeg har såvidt klart å snike meg til et par korte stunder ved scrappepulten min de siste to dagene, og da har denne lo'en blitt til.

På grunn av at Leander har litt problemer med å sove, så har vi endt opp med å ha en madrass liggende på stuegulvet ... han sover best der av en eller annen grunn.
Så på dette bildet ligger han da altså på stua og sover, litt på madrassen og litt på gulvet :)