onsdag 29. august 2012

Wow Topcapi

Denne lo'en lagde jeg faktisk på Steinkjerscreppa, og siden har den bare ligget i albumen uten å ha blitt vist frem her ... så er på tide å vise den frem nå :) Thats just so cute sin utfordring - So cute suprise - Bruk maling eller mist. Så da velger jeg å levere dennne lo'en der :) Vi har ikke så mange bilder av hele familien,men dette fikk vi knipsa da vi var i Tyrkia i fjor høst :)

tirsdag 28. august 2012

Magnus 5 år

Leander skal i sin første barnebursdag neste dag, en av guttene i bhg. ble 5 år i dag og det må jo feires :) Jeg har noen tøffe guttestempler som egner seg godt til "I <3 ProMarkers" sin utfordring - TRANSPORT :) Og selvfølgelig har jeg brukt ProMarkers tusjene mine :)

Siri Elise

Aurora har begyndt i 1. klasse ved Lø skole. Det er bare 8 jenter i klassen og tre av dem har bursdag i august. Her er bursdagskortet jeg lagde til Siri Elise som hadde bursdag forrige uke :) Jeg velger å levere dette til Papelitos Stamps Challenge #9 - Pretty in Pink

torsdag 23. august 2012

Det kiler i magen

Det har vært Martna i byen, og da er det jo tradisjon tro at ungene skal kjøre karuseller ... i år var intet unntak :) Her er det Aurora som koser seg med masse rundt og rundt. Jeg blir svimmel bare av å se på, så karuseller er egentlig ikke helt for meg :s Jeg velger å levere denne til Skissedilla skisse #172 Jeg har vendt litt på skissa jeg da :)

onsdag 22. august 2012

Ein liten cowboy

Da jeg var på scrappetreff forrige torsdag fant jeg et gammelt bilde av Leander i scrappekofferten. Han er så skjønn på dette bildet, så jeg måtte bare scrappe det :) Og det måtte scrappes i sephia, for han har brun og beige cowboyhatt, rød nattdrakt og rosa smokk som det egentlig står "Aurora" på ... han hadde tjuvlånt Aurora sin smokk. Det ble rett og slett litt fargekræsj, men sephia bilder er veldig fint da :) Jeg har valgt å levere denne lo'en til Frosted Design sin skisseutfordring #48. Jeg har valgt å snu skissa opp ned :) This is a picture of my little boy, Leander. He have a brown hat, an red pyjamas and a pink teat with the name "Aurora" (his older sisters name). So I had to print this picture in sephia :) I have made this for the Frosted Design sketch #48. I turned the sketch 180 degree, but think I have followed the sketch pretty closely.

søndag 19. august 2012

Bursdagskort til Mariell

Største jenta mi har nå blitt 11 år, ... tiden går så utrolig fort. I <3 Promarkers sin utfordring denne gangen er en temaoppgave, og temaet denne gangen er "Garden".

fredag 17. august 2012

Princess

I går var jeg på et kjempetrivelig treff på Aurora Kafe. Jeg fikk ferdig nesten tre lo'er mens jeg var der. Takk for trivelig lag alle som var der :) En av de lo'ene jeg scrappet , scrappet jeg til Anonyme Scrappere sin utfordring #49 - Monokromatisk. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å scrappe monokromatisk, jeg vil så gjerne ha med en kontrastfarge, men gøy med utfordringer :) Bildet jeg har scrappet er av Mariell og ble tatt like før hun ble to år :)

lørdag 11. august 2012

Fun in the sun

Jeg fant en så morsom oppgave på Scrappehuset som jeg bare måtte hive meg med på :) Oppgaven var som følger: Når du skaper - bruk noe som du finner i ditt kjøkken, gang og baderom :) Det ble en litt leken lo fra meg denne gangen :) Fra kjøkkenet - 3 små muffinsformer Fra badet - der måtte jentene avse en hårspenne Fra gangen - et navnearmbånd

mandag 6. august 2012

60 årskort

For et par uker siden fikk jeg et bestillingskort på et bursdagskort til en mann som ble 60 år. Det var hans datter som bestilte kortet, og hun beskrev sin pappa som så: "hainj e litt tøff, gla i blomster, litt ungdommelig og vaksin". Så da tok jeg utgangspunkt i det, og slik ble resultatet :) Jeg velger å levere dette til Promarker Norge sin utfordring - Alt er lov :)

Prima ballerina

Her er en lo jeg har lagd med god hjelp fra Aurora ... eller vi kan vel egentlig si at det er Aurora som har lagd den med god hjelp fra meg :) Er iallefall Aurora som har spraya og mala og bestemt hva som skal være på, det er også hun som har valgt bilde :) Og bilde ... jo det er jo selvfølgelig også av Aurora <3 Papiravisen har en GIRLY utfordring :) Lag en papirkreasjon som er jentete :)